Младата Месечина во четврток ги менува животите на три хороскопски знаци

|

Месечевиот циклус ни носи промени, но секој дел од него е важен за нас.

Еден од најубавите аспекти на младите Месечини се новите почетоци. Тие понекогаш знаат да бидат интензивни и драматични, но секогаш носат промени за добро.

Оваа млада Месечина е во Лав, еден од најмоќните знаци во хороскопот, а се случува вечерта на 28 јули.

Таа ќе биде особено моќна за три знаци.

Бик

За Биковите, таа е знак дека треба да се приближат до семејството и домот и да го најдат мирот таму. Овој моќен транзит ќе им помогне да се чувствуваат подобро во домот, зад затворени врати и така да се смират и оддалечат од светот кој е прегласен за нив овие денови. Младата Месечина може и да инспирира некои претставници на овој знак да купат нов стан, да се преселат или едноставно да размислуваат за промена на домот.

Лав

Лавовите сакаат да бидат во центарот на вниманието, а оваа млада Месечина им помага да го остварат тоа. Ви носи силно чувство на самодоверба, но и харизма. Луѓето ќе сакаат да минуваат време со вас, да ве опсипуваат со внимание и да поминат одлично време во ваше друштво.

Шкорпија

Луѓето не можат да престанат да зборуваат за Шкорпиите во последно време. Оваа млада Месечина ја осветлува вашата десетта куќа на јавниот имиџ и ве прави популарни меѓу луѓето. Имате неверојатна сила, но и моќ да го добиете она што го сакате особено на работното место. Време е да се искачите на следното скало, а кој е најдобриот начин, вие најдобро го знаете тоа. Само замислете желба.