Момчето кое ја расплака цела Македонија со својот глас – ја испеа песната “Имала мајка девет сина” како никој досега

loading...

Видео од прославата на големиот православен празник Свети Талалеј во селото Слатина – Македонски Брод, го обиколи интернетот.

Се работи за изведба на песната “Имала мајка девет сина” oд Васка Илиева, а Боби ја изведе речиси како неа.

Со длабока емоција и со глас сличен на оној по кој ја паметиме Васка Илиева, Боби ги оставил без зборови сите присутни, а богами и сите кои го погледнале видеото.

Sv.Talalej Slatina i Bobi Legendo😃

Gepostet von Andrijana Terzioska am Sonntag, 3. Juni 2018