Можете ли да ја препознаете пејачката на фотографијата – Важи за еден од најдобрите српски вокали

ИЗВОРСкопје24
|

Српската пејачка Марија Шерифовиќ важи за една од најпопуларните на Балканот. Таа иако е активна на социјалните мрежи својот приватен живот го крие од очите на јавноста.

На Твитер сега се појави фотографија од Марија Шерифовиќ како дете, а истата претходно ја објави на социјалните мрежи.

„Искрено, не се променив многу. Исто седам, исто ме нервира кога некој ќе ме фотографира, исто сум тврдоглава, исто ми е омилен стилот на шорцеви, мајца, патики…Хммм, можеби некои работи би ги направила поразлично. Можеби ќе можев да избегнам некои луѓе. Можеби требаше помудро да се однесувам во некои моменти. Можеби можев да бидам помалку ѓубре кон некои луѓе. Меѓутоа, кога ќе собарам и одземам, јас сум задоволна во каква личност пораснав и секако вежбам секој ден да бидам подобра“, напиша Марија покрај фотографијата.