На кафе покрај кејот на Вардар: Фотографии кои ќе им вратат спомени на старите скопјани

ИЗВОРСкопје24
|

Годините си го прават своето, а и модерното време носи свои промени. За постарите генерации овие фотографии се само навраќање на едно убаво време.