Нада Топчагиќ до своите млади колешки „Во мое време не беше така, сега купуваат само пластики“

ИЗВОРСкопје24
|

Српската фолк пејачка Нада Топчагиќ се отвори и реши да каже што мисли за денешната млада популација, посебно за оние кои допрва се пробиваат на музичката естрада.

„Јас кога бев млада бев многу атркативна, имав многу песни и бев природно убава. Тогаш не беше во прв план да истакнувате некои делови тоа беше друго време. Немаше пластика и силикони. Бев кај Кинезите и видов дека може да се купи пластичен за*ник. Не знам како функционират со тоа. Видов една што носи пластичен за*ник, ми изгледаше како да е на федери. Ја пипнав, ми изгледаше како да е гума“ вели Нада во емисијата „De Toxic“.

Таа мисли дека има премногу јавни личности.

„Преку многу јавни личности, ѕвезди кои се создадоа преку ноќ“.