Нада Топчагиќ удри по Саша Поповиќ: „Ако има образ, треба да се засрами“

ИЗВОРСкопје24
|

По емисијата на „Гранд“, Нада Топчагиќ се скара со Маринко Роквиќ, но сега не се во најдобри односи ни со Поповиќ.

„Завршив и со него, каква јахта, какво дружење“ вели пејачката за „Свет“.

„Ако има малку образ треба да се посрамоти. Направи шоу и сега баш му е гајле за мене. Ма, го удри сонце во главата кога има јахта, па повеќе не знае што да прави. Лута сум на него. Ме викна во емисија каде што ме обивни дека сум земала 500 евра од Маринко Роквиќ. Ја кренав гладаноста, емисијата беше шоу, а Поповиќ не ми се јави да ми каже: „Се тоа е шоу, фала Нада“ вели пејачката.

Освен тоа, Нада не ја пропушти приликата да удри повторно по Роковиќ.

„Ма, какви 500 евра. Ајде да кажеше 5000 евра, но да ти пеам за 500 евра? Па тоа е смешно. Маринко е глупа будала. Поповиќ направи се, а потоа го исече делот од емисијата каде што се колнам во децата дека не земав пари, а Маринко не смее да се заколне во деца. Значи кој лаже?“ вели Нада.