Најемотивното видео кое сте го виделе досега: Ќе ви предизвика бура од емоции

ИЗВОРСкопје24
|

“Ниeден човек кога се раѓа , не е алчен , не е лош ,тој/таа се раѓа со чисто срце, но кога ке се разболи , безразлика каков и да бил/а , тогаш доаѓа вистинската емоција на човекот, тогаш посакува само една работа , да оздрави и повторно да биде ,здрав, весел и среќен ,но за жал сеуште има неизлечливи болести, од кој страдаат за зал многу дечиња и на нив им е битно само да оздрават да бидам срекни и весели како порано, на нив им е битно нашето внимание како општество , да не ги заборавиме, да знаат дека не се сами во нивните животни битки.

На сите кој ви се допадна видеото и овој пост , ве молам шерувајте го видеово, со цел да го видат што повеќе луѓе , со цел да ги охрабриме младите дечиња во Македонија дека не се сами во нивните животни борби, без разлика на верата, религијата, националноста, бојата на кожата и останатите разлики помеѓу луѓето”, пишува на својот Фејсбук профил Марко Бучевски кој го сподели видеото.

Погледнете, има што да се види и да се научи:

Ниeден човек кога се раѓа , не е алчен , не е лош ,тој/таа се раѓа со чисто срце , но кога ке се разболи , безразлика каков и да бил/а , тогаш доаѓа вистинската емоција на човекот , тогаш посакува само една работа , да оздрави и повторно да биде ,здрав, весел и среќен ,но за жал сеуште има неизлечливи болести , од кој страдаат за зал многу дечиња и на нив им е битно само да оздрават да бидам срекни и весели како порано , на нив им е битно нашето внимание како општество , да не ги заборавиме, да знаат дека не се сами во нивните животни битки <3👫На сите кој ви се допадна видеото и овој пост , ве молам шерувајте го видеово, со цел да го видат што повеќе луѓе , со цел да ги охрабриме младите дечиња во Македонија дека не се сами во нивните животни борби , без разлика на верата, религијата , националноста, бојата на кожата и останатите разлики помеѓу луѓето ✝️☪️🕉✡️☮️ <3 <3 <3 <3 <3

Gepostet von Marko Bucevski am Freitag, 1. Februar 2019