Најмасовниот предновогодишен клубски олдтајмер собир – 2021

ИЗВОРrmp
|

Во Македонија се одржа досега најмасовниот клубски олдтајмер собир. Истиот беше организиран од клубовите – љубители на Класик Мини, Пежо 404, Буба Клуб Македонија.

Како изгледаше погледнете во продолжение:

Кирил Димитров Урошев