Наташа Беквалац и Милан Станковиќ во врска?

ИЗВОРСкопје24
|

Милан Станковиќ и Наташа Беквалац, се појавија заедно на престижен настан поради што сите погледи од присутните на настанот биле вперени кон нив.

Иако, се знае дека покрај добрата соработка која ја имаат во популарната емисија „Pinkove Zvezdice All Stars“, тие се и многу добри пријатели, сепак она што ги изненади сите е тоа што новосадската барбика и Милан се држеле за раце, а внимание привлекло и тоа што тие заводливо се гледале.

Сестрите Беквалац се прекрасни, а Наташа ја нарекуваат Барбика од Нови Сад. Во оваа фамилија не се знае кој е поубав, погледнете ги и внуките на пејачката.