Не му е сеедно: Бајага бурно изреагира кога го прашаа за разводот

|

Момчило Бајагиќ Бајага во своето интервју пред настапот пред неколку дена зборуваше за својата кариера, песните, чувството кога излегува пред публиката, сепак бидејќи жешка тема периодов беше неговиот развод, новинарите не можеа да го изостават и приватниот живот во прашањата.

Пејачот долги години беше во брак и истиот важеше за еден од најстабилните на Балканот, сепак кога Бајага беше запрашан за разводот, се смени тонот на неговата изјава.

Имено, музичарот бил запрашан како се чувствува како слободен човек, на што тој бурно реагирал.

„Не ми е гајле што те интересира тебе. Важно ти е како се чувствувам јас како слободен човек. Нема да кажам , истакнал Бајага.

Да потсетиме, познато е дека Емилија никогаш не сакала јавно да се експонира и дека нејзината приватност секогаш била на прво место.

Со Бајага беше во брак од 1989 година, а заедно ги добија ќерката Анџела и синот Марко. Бајага само еднаш зборувал за својот брак.