Недостасуваат на ТВ екраните: Легендата од К-15 Блажо со „специјална“ желба за новото Порше (ВИДЕО)

loading...

Некогашното популарно македонско хумористично телевизиско шоу кое беше сочинето од легендарните Љупчо „Бубо“ Каров – Цацко, Бранко Огњановски и Васко Тодоров, кое започна во средината на 1990-тите години остави свој белег на македонските ТВ екрани, а ликовите и глумците од шоуто при секој свој нов скеч ги смееа граѓаните до солзи.

Токму поради тоа што ни недостасуваат на ТВ екраните, ние сакаме да ве потсетиме на легендарниот скеч со наслов „Блажо купува Порше“, кој според нас е еден од подобрите на неповторливите К-15

Еве го видеото:

Доколку не сте се насмеале денеска погледнете ја и оваа неверојатна скриена камера:

„Полицајците“ од Скриена Камера вршат редовна контрола на автопатот. Додека за вистинската патрола ова беше сосема нормален ден на автопатот и се беше регуларно, за патролата од „Скриена Камера“ тоа беа неприфатливи брзини.

Ќе се видиме на суд, ова не е можно, велат луѓето кои се запрени од полициската патрола.

Ова видео е уште едно од низата кое ќе успее да ве насмее.

Еве го видеото: