Неколку големи населби утре без струја

ИЗВОРСкопје24
|

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 20.10.2020 година (вторник) без електрична енергија ќе останат:

• Од 12.30 до 15.00 часот, корисниците од ул.Никола Парапунов згр.бр.3 со дуќани ( опш. Карпош )

• во време од 09.00 до 11.30, корисниците од дел од ул.Македонска преродба, Борис Сарафов, Апостол Петков и Ѓорѓи Казепов ( опш. Ѓорче Петров ),

• од 08.30 до 14.00 часот, корисниците од ул.Ефтим Спространов , Трајко Иванов во 11 ти Октомври ( опш. Кисела Вода )