Нема да може да одолеете на овој момент: Мали мечиња се држат за раце и танцуваат во круг

ИЗВОРскопје24
|

Фотографиите кои ќе ги видите во продолжение прикажуваат семејство на мечиња кои се држат за рацете и танцуваат. Нивната мајка како што можете да забележите од фотографиите се релаксира зад дрво во близина.

Во продолжение погледнете како изгледаат овие мечиња кои се стари само неколку месеци: