Немал пари да купи стан, па купил гаража- погледнете што направил од неа

ИЗВОРскопје24
|

Секој би сакал да има сопствен стан со голема простор на слободно место и милиони на сметка за трошење. Сепак реалноста некогаш е ние да немаме ниту едно од двете.

Меѓутоа проблемот не лежи во местото и во парите, туку во умот на човекот кој го украсува сопствениот дом.

Потребно е малку фантазија, многу труд и храброст и гаражата ќе ја претворите во прекрасна гарсоњера. Оваа гарсоњера ја поседува Џереми Бухолц од Франција.

Во продолжение погледнете ги фотографиите на овој луксузен дом, кој е подостапен отколку што мислите.