НИКОЈ НЕ И СТАНАЛ НА ТРУДНИЦА ПА МАЖОТ МОРАЛ ДА ГЛУМИ СТОЛЧЕ: Останатите пишувале по мобилните – оваа снимка го збесна цел свет!

ИЗВОРСкопје24
|

Сите знаеме дека болниците се преполни, па затоа често нема простор ниту во просториите за чекање, а една бремена жена од Кина се нашла токму среде ваков проблем.

Бидејќи никој не сакал да и стане на жена во напредната бременост, нејзиниот сопруг и рекол да седне на него, поточно на неговиот грб.

Но, го пофалиле грижливиот сопруг кој ја изигрувал столиче иако тоа не биморал да го прави ако имало почит од луѓето кои биле во таа чекална.

На социјалните мрежи ги критикуваа сонародниците кои ја игнорирале трудницата и не и’отстапиле место.