Николина Пишек ја роди својата ќерка на 21 година, а таа сега порасна во вистинска убавица

|

Убавата Николина Пишек,позната водителка, е во брак со Видоје Ристовиќ, а во дваесеттите години била во врска со новинарот Марко Цигој.

Водителката го роди своето прво чедо на 21-годишна возраст, а неколку години по раѓањето на детето ја прекина својата љубовна врска со тогашниот партнер.

Нејзината ќерка, Хана Леонарда, која јавноста ретко ја гледа во медиумите, пораснала и сега е вистинска убавица.

Пишек вели – секој родител мисли дека неговото дете е посебно и заслужува посебно име. Тоа е лична одлука, и јас ниту ги осудувам, ниту ги поздравувам кога на децата им даваат необично име. Таквото име може да биде товар за детето. Постарата ќерка, Хана Леонард, има две имиња. Секогаш сакав имињата да бидат светски бидејќи не знам каде животот ќе ги однесе да живеат нашите деца.