Новак Ѓоковиќ има строги правила кон неговите деца – ова им е забрането да го прават

ИЗВОРСкопје24
|

Новак Ѓоковиќ е светски тениски шампион и неговиот живот секогаш интригира.

Иако на сметката има милиони и исто толку обожаватели, тој отсекогаш бил прилично расположен и традиционален и таков е и со неговото воспитување кон двете деца – Тара и Стефан, кои ги има со сопругата Јелена Ѓоковиќ.

Новак често зборува за родителство, но еден дета детаљ се појави токму сега.

Поточно, Новак смета дека сè треба да биде умерено, па таблетите игри и телевизијата во неговиот дом се реткост и им се забранети на наследниците.