Ново важно соопштение на ЈСП

ИЗВОРСкопје24
|

ЈСП Скопје информира дека од петок (19.06.2020) почнуваат да функционираат сезонските линии 58 (Транспортен центар – Јаболци, Нова Брезница) и 69 (Транспортен центар – Дивље, Катлановско блаце, Кожле).

ТЕРМИНИ НА ПОАЃАЊЕ/ВРАЌАЊЕ

ЛИНИЈА 58 Петок и сабот: Транспортен центар – Јаболци во 6.15 ч и 16.30 ч, Јаболци – Транспортен центар во 7.20 ч и 17.30 ч. Недела Транспортен центар – Јаболци 6.15 ч и 16.30 ч, Јаболци – Транспортен центар во 7.10 ч и 17.30 ч.

ЛИНИЈА 69 Петок и недела: Транспортен центар – Дивље во 5.45 ч и 15.30 ч, Дивље – Транспортен центар во 6.50 ч и 16.35 ч, Транспортен центар – Блаце и Кожле во 17.40 ч, Блаце и Кожле – Транспортен центар во 18.45 ч.

Сабота: Транспортен центар – Дивле во 5.45 ч и во 15.30 ч, Дивље – Транспортен центар во 6.50 ч и 16.35 ч, Транспортен центар – Блаце и Кожле во 7.55 ч, Блаце и Кожле – Транспортен центар во 9 ч.