ОБИЛЕН ДОЖД, СИЛЕН ГРАД И ВЕТЕР: СТРАШНО НЕВРЕМЕ ГО ЗАФАТИ СКОПСКИОТ РЕГИОН

loading...

Скопскиот регион го зафати силно невреме обилен дожд, силен град, силен ветер и силни врнежи.

Штетите допрва ќе се утврдуваат.

Во моментов нестабилноста се движи во правец на Југозапад, Север, Североисток и Исток. Крајна претпазливост!

ПОВТОРНО СКОПСКИОТ РЕГИОН ЗАФАТЕН ОД СИЛНО НЕВРЕМЕ, ОБИЛЕН ДОЖД, СИЛЕН ГРАД, СИЛЕН ВЕТЕР И СИЛНИ ГРМЕЖИ! ШТЕТИТЕ ДОПРВА ЌЕ СЕ УТВРДУВААТ.НЕСТАБИЛНОСТА СЕ ДВИЖИ ВО ПРАВЕЦ ЈУГОЗАПАД, СЕВЕР, СЕВЕРОИСТОК И ИСТОК! КРАЈНА ПРЕТПАЗЛИВОСТ! #ЦИКЛОНСИЛВИЈА!

Gepostet von Славчо Попоски am Mittwoch, 13. Juni 2018