Објаснете го ова атеисти – Иван Исцелител со ново „чудо“ – Фото

loading...

Откако Иван Исцелител се пофали на својот фрејбук профил дека бил на летување во Грција и со тоа ја подобрил туристичката сезона, сега пак објасни дека таму си ги заборавил и „чудесните“ обувки кои пловат по морето.

 

КЛИКНЕТЕ ТУКА И ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА ЛЕТНИТЕ АВАНТУРИ НА ИВАН.