Од утре жичарницата на Водно со летно работно време

|

Жичницата на Средно Водно од денеска ќе работи еден час повеќе, односно од 10 до 18 часот.

Согласно одлуката за возен ред за месец април, од 17 до 17.30 часот е последно возење од долу кон врвот, односно во 17.45 часот е последно возење од врвот надолу.

Секој понеделник и секој последен вторник во месецот за жичницата се неработни денови.