Одите на одмор и не знаете каде да ги скриете скапоценостите и парите? Погледнете ги овие генијални идеи (ВИДЕО)

|

Сезоната на одмори штотуку започна, но со неа доаѓаат и проблемите. Празните куќи и станови се совршени мети за крадците, а многу семејства се грижат каде да ги сокријат своите скапоцености и заштеди.

За да бидете сигурни, најдобро би било работите да се сокријат за да се минимизираат шансите крадците да ги најдат. Избегнувајте класични места и места кои се лесно достапни, а доколку немате идеја каде да ги скриете, видеото може да ви помогне.