Opel Corsa – Позабавна е кога се вози?!

ИЗВОРрпм.мк
|

Opel велат новата Corsa е убава да се гледа, но уште позабавна е да се вози.. Да изгледа woow особено во малку похрабра боја, и да, идефинитивно е забавна да се возии..

Погледнете ја нашата нова епизода!

Кирил Димитров Урошев