Оптичка илузија која ги полуде луѓето: Кој број го гледате?

|

Оваа оптичка илузија излудува голем број луѓе.

Многумина не можат да го видат бројот, а други пак гледаат различен број.

„Точниот број е 45283“, „Умрев од гледање, бројот е 1528“, „Бројот е 64288“, „Јас го гледам само бројот 2“, „Сто проценти е 5285“, се само дел од коментарите.

Кој број го гледате вие?

Одговорот е: 3452839