Откажан концертот на Placebo во Скопје

ИЗВОРСкопје24
|

Концертот на Placebo во Скопје закажан за 25 јуни на АРМ Стадионот се откажува. Дуото ги откажа сите концерти во рамки на нивната турнеја, информираат од „Авалон“ продукција.

„Како и со сите турнеи, така и овде се работи на датуми и на нова турнеја за идната, 2021 година, па повеќе за тоа ќе се знае во средината на месец септември. Сите оние коишто не можат и не сакаат да чекаат, ќе можат своите пари да си ги добијат назад од идната среда, 27 мај, од 09 часот наутро. Рефундацијата ќе се врши на начин и на местото од каде што се купени билетите“, велат од продукцијата.