Ова се попустите во Скопје Сити Мол за Black Friday

ИЗВОРSkopje City Mall
|

’Oваа година најавуваме нов концепт на оваа кампања. Попусти кои ќе траат цели 7 дена. Ја ставивме безбедноста на посетителите и вработените на прво место. Black Friday прераснува во Black Friday Week. Целта е да се обезбеди и да им се овозножи на јавноста и посетителите да купуваат производи на попуст за време на Black Friday. Затоа повелете во Скопје Сити Мол нa шопинг со огромни попусти кој трае цела недела”

Од Сити Мол од безбедноси причини оваа година Black Friday прерасна во Black Friday Week

При посета на омилениот Скопје Сити Мол, потребно е да носите заштитна маска, одржувате безбедно растојание и да ги почитувате правилата и знаците поставени кај нас. Заштити се себе и тие околу тебе, Скопје сити Мол – Се што сакам !

Ш