Овие 3 хороскопски знаци се најдобри татковци

ИЗВОРСкопје24
|

lavДали сте во стабилна и среќна врска и размислувате за тоа колку би било прекрасно еден ден да имате деца со вашиот драг партнер? Секако, свесни сте дека кога ќе добиете детер, ништо нема да биде како претходно – ќе има многу одговорност, многу повеќе! Затоа не е ни чудно што многумина се плашат од родителските должности. Меѓутоа, доколку сте во врска со некој што е роден во еден од овие 3 хороскопски снака, не мора да се плашите толку – тие се најдобрите татковци од зодијакот!

РАК

За сензибилниот Рак семејството секогаш е на прво место. Уште додека ќе бидете бремена тој ќе биде постојано покрај вас, ќе ве мази и пази, ќе ви дава добри совети и нежно ќе ви шепоти на уво. Кога ќе дојде детето, тогаш ќе започне најубавата доба од неговиот живот. Секогаш ќе биде покрај вас и вашиот потомок – на тоа безгрижно може да се надевате.

ВАГА

Мажите родени во знакот на Вага се кул татковци со кои никогаш не е досадно. Секогаш се спремни за зезање и сакаат на потомците да им го покажуваат и објаснуваат светот на забавен начин. Без разлика што се најзабавните татковци помеѓу хороскопските знаци, може да бидат и многу сериози. Со нивната истакната смисла за правда сакаат (и многу им е важно!) да ги одгледаат децата во емоционално интелегентни и обѕирни личности.

ЛАВ

Неговите деца се негова гордост. Едноставно ќе направи се што е во негова моќ за да ги заштити. Не може да им одбие ниту една желба и сака да ги размази. Има многу високи очекувања од себе, бидејќи сака да биде совршен татко, па уште при раѓањето на детето ја знае целата литература на памет за одгледување на децата.