Овие хороскопски знаци често лажат во врските

ИЗВОРСкопје24
|

Луѓето лажат од најразлични причини. Некои го прават тоа за да избегнат конфликт, некои за да не повредат други, а некои за да се извлечат од нешто.

Сепак, проблемот се зголемува кога лажењето се јавува во љубовните врски во кои искреноста кон партнерот и комуникацијата се клучот за успехот. Овие хороскопски знаци честопати ја практикуваат лагата во врската…

Близнаци – Близнаците многу често ги лажат своите партнери, и обично го прават тоа за да не ги повредат. Честопати лагата им служи и за одржување на мирот во врската.

Риби – Рибите често се плашат да бараат и да прашаат за она што сакаат. Тие сакаат нивниот партнер да ги чита нивните мисли и сакаат индиректно да покажуваат што сакаат, па затоа често користат лаги во тоа. Лажењето им служи како стратегија.

Вага – Вагата е многу шармантна, а тие ги манипулираат своите партнери со лаги. Значи, тие сакаат да избегнат каква било форма на конфликт.

Рак – Раковите се плашат да ја прифатат вистината и фактите затоа често лажат за да го спасат партнерот од болка. Сепак, нивните лаги се многу помали во обем од горенаведените знаци.

Водолија – Им се случува да се изгубат во мрежата на ситни лаги што ги измислуваат.