Овој трик е најкорисен за сите што „висат“ на интернет: Како за секунда да ја поправите грешката што сте ја направиле?

ИЗВОРSkopje24.mk
|

Кога сурфаме на интернет, често се случува да имаме еден куп отворени јазичиња и случајно да го затвориме она кое ни е најпотребно во моментот. Сепак, постои еден едноставен трик кој ви овозможува брзо да го вратите затвореното јазиче.

За да го вратите последниот затворен таб (на Хром, Фајрфокс или Вивалди) притиснете Control + Shift + T или обидете се со десен клик на активно јазиче, по што ќе ја одберете опцијата „Reopen Closed Tab“.

Кај Мекбук и на Сафари треба да ја одберете опцијата Command + Shift + T.