Пејачката е нејзина копија: Ова е мајката на Ноне Неделковска

ИЗВОРСкопје24
|

Пејачката Ноне Неделковска повеќе години не е дел од музичката сцена, па така таа веќе е насочена кон нова професија. Имено, Ноне веќе неколку години работи на брод, го прошета целиот свет уживајќи и во работата и во убавините на патувањата.

Ноне, поради ситуацијата со болеста веќе извесен период е во Велес заедно со своето семејство. Во нејзините објави на социјалните мрежи ретко може да се забележат фотографии од нејзините најблиски но затоа овојпат направи исклучок и покажа како изгледа нејзината мајка.

„Мама“, напиша Неделковска покрај фотографијата.

Ние може да заклучиме само дека Ноне е чиста копија на својата мајка, се согласувате ли?