Пет новогодишни фотки од Скопје кои го срушија инстаграм

|

Периодот околу новогодишните празници е исполнет со убава атмосфера, весели мигови и многу фотографии. И оваа година скопскиот плоштад и главниот град блеснаа во појн сјај. Новогодишната магија секојдневно се пренесува на социјалните мрежи.

Фотографиите се објавени на Инстаграм профилот на Скопјеинфо