Петок 13 нема да биде баксузен – ретроградниот Меркур за овие три знака носи одличен ден

|

Овој ден има лоша репутација и се верува дека носи лоша среќа.

Овој месец ќе се совпадне со ретроградниот Меркур во Јарец, што може да донесе потешкотии во комуникацијата и проблеми при одлучувањето.

И покрај неговата озлогласена репутација, ѕвездените аспекти сугерираат дека овој ден ќе биде запаметен со задоволство кај многумина, особено кај луѓето родени под овие знаци.

Близнаци

За вас овој ден ќе биде исполнет со љубов и нежност. Многумина ќе добијат шанса да ги остварат своите соништа, особено кога станува збор за љубовта или финансиите. Доколку сте отворени за промени и нови искуства, ќе забележите дека полека сè ќе си дојде на свое место.

Вага

Вашата самодоверба секој ден е се посилна, а во петок ќе биде на својот врв. Ќе имате многу причини да бидете задоволни и горди на себе. Многумина очекуваат возбудливи промени на полето на работата и љубовта.

Водолија

Петок 13-ти не само што нема да биде баксузен, туку може да се памети како еден од подобрите денови во месецот. Вашиот шарм, харизма и убедливост ќе блеснат силно. Почнете да размислувате за заработка на вашите таленти или за промена на работните места. Интимниот живот ветува возбудливи моменти.