Peugeot 2008 – Дизајнерски без конкуренција / Возиме Еп.39

ИЗВОРрпм.мк
|

Дефинитивно е без конкуренција во поглед на дизајнот… Изгледа мноогу луксузно, модерно и сосема поразлично од се останато! И да не фасцинира исто толку многу колку што не фасцинира и 208цата, на кого е и базиран овој SUV.

Кирил Димитров Урошев