По 20 години, BMW со ново лого!

ИЗВОРРПМ
|

Тренд во светот е електрификација и модернзација на автомобилите. Следејќи го тој тренд, баварскиот гигант BMW, по 20 години, се одлучи да го претстави новото лого, кое го објави заедно со новиот модел BMW I4. Црниот круг сега станува процирен, додека промена има и во најансата на сината боја.


Како велат од BMW: “BMW станува марка која се врзува со купувачот. Новото лого претставува отвореност. Со новата транспарентна верзија сакаме да ги повикаме нашите купувачи, повеќе отколку предходно, да станат дел од светот на BMW”.