ПОЦ: Паркинзите ќе бидат бесплатни за Бадник и Божиќ

ИЗВОРСкопје24
|

Паркиралиштата со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина Центар (ПОЦ) ќе бидат бесплатни на 6 и 7 јануари, кога се празнуваат Бадник и Божиќ.

Како што соопштија од Јавното претпријатие, редовната наплата за паркирање на паркиралиштата и издавање на договори во Дирекцијата на ЈП ПОЦ ќе продолжи на 8 јануари, со вообичаено работно време.