Поплавено основното училиште „Димитар Миладинов“ во Скопје

ИЗВОРТелма
|

Учениците од основното училиште „Димитар Миладинов“ утринава беа вратени дома и не можеа да ја посетуваат наставата.

Причина е пукнат вентил од парното и поплава на првиот кат и на призмејето.

Директорката Варсамис Симоновска се надева по интервенцијата на екипите на БЕК дека веќе следните денови ќе може да се продолжи со настава.