Повеќе делови од Скопје утре ќе бидат без струја

ИЗВОРСкопје24
|

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 22.07.2020 година ( среда ), без електрична енергија ќе останат:

Од 08:00 до 12:30 часот, ул. Костадин Кирков. ( Општина Центар ), од 08:30 до 14:00 часот, улици ул. 50 Дивизија бр. 22. ( Општина Центар ).

Од 09:00 до 11:30 часот, ул. Гиго Михајлоски бр. 6 и ул. Даскал Камче бр. 1. ( Општина Карпош ), од 09:00 до 13:00 часот, дел од с. Арнакија, ( Општина Сарај ) и ул. Серска бр. 18 и ул. Востаничка бр. 31 и 44. ( Општина Кисела Вода ).

Од 12:00 до 15:00 часот, ул. Петар Поп Арсов. ( Општина Центар ) и од 12:30 до 15:00 часот, дел од ул. Јуриј Гагарин од бр. 100 до бр. 172, дел од ул.Струшка од бр. 1 до бр. 25 и Дел од ул. Козле од бр. 130 до бр. 170. ( Општина Карпош ).