Повеќе нема да се мачите – поправете го патентот од вашата облека со помош на виљушка

ИЗВОРСкопје24
|

Мора да се согласиме дека не е толку лесно да го поправиме патентот од нашата облека. Но, овој трик може да ви ги “скати маките“ доколку се соочите со ваквиот проблем.

Сè што ви е потребно е виљушкa и 10 секунди. Прво од патентот треба да го извадите металниот дел од механизмот, да го ставите на виљушка (баш како што е прикажано на видеото) и тоа да го вовлечете на надворешниот дел од вашата облека.

Од овој трик воодушевен е и актерот Рајан Рејнолс кој на Твитер го постави видеото со кометар: „Ова го чекам цел живот“.

Погледнете го видеото овде.