ПОВЕЌЕ ОД 60 СЛОБОДНИ ПОЗИЦИИ – Сите огласи за Куманово

loading...

Активни огласи за реон Куманово – Повеќе 60 слободни позиции:

1.ГОЛЕМ КОНКУРС од ФЗЦ 11 ОКТОМВРИ – 51 СЛОБОДНА ПОЗИЦИЈА

ЛИНК ЗА ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ И АПЛИЦИРАЊЕ

2. Поради развојни цели на компанијата ПРОЕКТ 42 има потреба од работник на следнава позиција во Куманово:

ДИПЛОМИРАН ПРАВНИК – ЛИНК ЗА ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ И АПЛИЦИРАЊЕ

3. ЗЕГИН ДОО со цел зајакнување на својот технички сектор, има потреба од вработување за следната позиција:

️Креативен продуцент за интернет радио и интернет тв

Тотал Пост Логистик објавува оглас за
Курир – Реон Куманово, Штип, Струмица и Гостивар

ЛИНК ЗА ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ И АПЛИЦИРАЊЕ

КВАЛИТЕТ-ПРОМ ДООЕЛ, Куманово има потреба од кандидати за следните позиции:
Техничар за ИТ Системи

ИТ Инжинер за системи

ДЕТОИЛ ДОО КУМАНОВО-ТАБАНОВЦЕ – објавува оглас за следна работна позиција:
Хигиеничар/ка

ПОЧЕТОК ВЕДНАШ:
Работно место: ДИСТРИБУТЕР
ПРЕДНОСТ НЕВРАБОТЕНИ !
ЛИНК ЗА ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ И АПЛИЦИРАЊЕ

ФОРУМ РАФАЕЛА ДОО има потреба од следната работна позиција
ПРОДАВАЧКА (М/Ж) – со или БЕЗ ИСКУСТВО

и ПОМОШНИЧКА ВО КУЈНА

Друштвото за лизинг МОГО дооел Скопје е дел од Mogo Finance Group има потреба од Специјалист за грижа на корисници – со минимум СРЕДНО образование
ЛИНК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ

10. The HeadHunter Group, за потребите на свој клиент современа финансиска компанија која применува иновативна и модерна технологија, посветена на корисниците и нуди брзи и лесни решенија за микрокредитирање на физички лица да се достапни секому, бара:
Специјалист за грижа на корисници во подружница Куманово

ЛИНК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ