Познатиот турски актер Џан од серијата „Романтичарот“ ќе добие интересен подарок – му следи огромно богатство

ИЗВОРСкопје24
|

Актерот Џан Јаман познат како Џан од серијата Роматичарот за во 2021 година му е предвидено огромно богатство.

Имено, според пишувањата на странските медиуми актерот добива се поголема популарносто во гореспоменатата серија, па со италијанска продукција склучил договор за снимање на серија во која ќе ја има главната улога.

Интересен податок е тоа што на Јаман ќе му бидат исплатени по 100 илјади евра од епизода.

Она што е потврдено е дека ќе бидат снимени 10 епизоди, а со тоа Џан Наман ќе биде значително побогат.