Преубаво теле родено на Валентајн со дамка во форма на срце

ИЗВОРскопје24
|

Денот на вљубените е посебен ден за многумина кои ја слават љубовта. Овој ден бил посебен за едно семејство. Тоа утро се родило теле со дамка на главата во форма на срце.

На една фејсбук страница „Love Ballymena“, беа споделени слики од новороденчето, заедно со трите деца на земјоделецот, Џек, Емили и Хари Мекаули кои не ја кријат среќата за новиот член на семејството.