Пријавете се да ве вози Иџе бесплатно низ Скопје

ИЗВОРСкопје24
|

Два дена во Скопје, на 22 и 23 септември ќе имате шанса да конкурирате за бесплатно возење со такси – и тоа од страна на двојниот европски првак во автомобилизам на ридски патеки – Игор Стефановски Иџе. И тоа со впечатлив пикап Ford F150..

Едноставно треба само да се регистрирате на www.gt-american-ride.com или да се качите во некое возило на „American Ride“ во центарот на градот од 11 до 16 часот или од 20 до 23 часот на локациите коишто се наведени на веб-страницата

Возењето е бесплатно, а вие ќе треба единствено да споделите фотографија од нивното доживување со нивните пријатели на социјалните мрежи, користејќи го хаштагот #generaltire.

Повеќе детали на: 24auto.mk