ПРВА ФОТОГРАФИЈА ПО ПРОМЕНАТА НА ПОЛОТ – близнаците кои се прославија во Големиот брат, се веќе жени

|

Контроверзните близнаци од Србија, Мика и Гиба Васиќ и некогашните учесници во „Големиот брат“ и „Задруга“ си го променија полот и сега се Ана и Ивана Николиќ.

Операцијата ја извршија пред почетокот на летото минатата година во Белград во една приватна клиника, а од тогаш никаде се немаат појавено во јавноста.

Српските медиуми пишуваат дека нивната мајка ги поддржала од нивниот сам почеток, па неа и е најважно само тие да се живи и здрави, а останатите одлуки сами да ги донесат.

Во една прилика нивната мајка Рада открила и дека ги видела нивните полови органи откако веќе се жени.

-Па како да не ги видам, тоа се мои ќерки, па кого ќе им ги покажат ако не на мене, им реков синови исти ви се како мојата. Иста како на мајка ви само што сега вашите се подобри, нова затегната, изјави тогаш Рада која сега објави и селфи со ќерките.