Range Rover Evoque – Најпосакуваниот автомобил во Македонија!

ИЗВОРРПМ
|

Го возевме најпосакуваниот автомобил во Македонија, најпосакуван според вас, вашите гласови – Range Rover Evoque, и има зошто е најпосакуван – изгледот, статусот во општеството, технологиите… има уште многу да се набројува.. Погледнете и уживајте!

Следете не на нашиот канал #RPMmk