Реакција на Комора на сметководители до Генералниот секретаријат на Владата

ИЗВОРСкопје24
|

Реакција на Комора на сметководители до Генералниот секретаријат на Влада поради примените барања за достава на документација за ревизија од страна на ревизорската куќа ангажирана од нивна страна, Гранд Торнтон ДОО Скопје.

Поради своеволноста и нелегитимноста во постапувањето на Секретаријатот, Комора на сметководители апелира до сите сметководители да не доставуваат документација.