Ред е и јас да се огласам во раните часови: Естрадата во страв поради синот на Туцаковиќ, дојде моментот да се отвори тетратката за долгови

|

Од заминувањето на Марина Туцаковиќ помина нешто помалку од еден месец, а медиумите речиси секојдневно објавуваат вести поврзани со неа.

Сепак најголемо внимание во јавноста предизвика веста за инцидентот со синот на Марина Туцаковиќ, Милан Радуловиќ Лача и Цеца, Саша Матиќ и Милан Калиниќ на нејзиниот пог реб.

Имено тој им рекол да не приближуваат до вечното почивалиште поради епиде*иолошките мерки, по што Цеца се свртела и си заминала иако сите тројца носеле маски и не им било јасно зошто само на нив им вика.

Тој истиот ден само кратко изјави дека се ќе проговори откако ќе поминат 40 дена бидејќи до тогаш ќе биде во жалост.

Сепак, овој пат на неполн месец од нејзиното заминување тој се огласи и тоа во раните утрински часови.

-Ред е јас да се огласам во ситните часови. Се што читавте овие денови во медиумите, а се работи за мојата мајка и за мене не е вистина. Како што нас инаку човечкиот нагон не тера, од см*тта се браниме со банализација – тетратка за долгови или икебана, естрада не ме интересираш, пишува тој.