Револуционерен трик за пеглање на чаршавите: Многу жени се сложија дека ова го менува животот

|

Една жена покажа поедноставена рутина за пеглање на нејзиниот профил на TikTok, што подели многу луѓе.

Таа ги испеглала чаршафите дури откако ги измила и ги вратила на креветот. Многумина не можеа да се одлучат дали им се допаѓа оваа уникатна идеја.

„Кој друг ги пегла чаршафите откако ќе го намести креветот?“, ги прашала нејзините следбеници и заклучила дека можеби треба да купи пегла на пареа.

Сепак, на многу луѓе им се допадна идејата бидејќи мислат дека така е многу полесно.

„Тоа е всушност генијално!“ напиша еден корисник.

„Јас го правам истото и се будам 30 минути порано за да го сторам тоа пред да излезам за да не се вратам дома на изгужвани чаршафи“, додаде друг.

Видеото погледнете го со клик ТУКА.