Рибата дел од секојдневието или жив отр ов?

|

Сите удр ивме на риба. Здрава, по малку скапа, ама полна со омега 3 масти.

Нутриционистите велат дека рибата мора да биде дел од секојдневната исхрана, но некој друг вели при мориња и океани есктремно загадени, можете само да внесете жив от ров.
Вистини и заблуди за рибата со Др. Јадранка Бибан: