Сакате да заработувате и до 12 евра од час? Германија бара студенти од цел свет во преубави туристички места!

ИЗВОРВЕНЕРАС
|

Студенти сакате ли да заработите и да ги посетите најатрактивните градови во Германија? Нашата компанија ќе ви обезбеди едукациска работна пракса во некои од најпознатите светски компании каде ќе се запознаете со луѓе од целиот свет, ќе го совладате германскиот јазик, но секако ќе ги зголемите и вашите материјални придобивки.

Нашата компанија „Венерас“ за студентите кои ни се приоритетна група им нуди работни позиции во Забавни паркови, Мекдоналдс, Бургер Кинг, Хотели со 5 звезди, работа на Аеродром. Работните позиции се лоцирани во преубавите туристички места како Лајпциг, Нимберг, Офенбург, Келн, Констанц, Улм, Дорнштад, Лангенау, Сенден, Воринген, Минхен и други.

НО, покрај студентите, Венерас им обезбедува работни позиции и на сите лица кои поседуваат македонски или европски пасош.
Саатнината изнесува од 9,25 до 12 евра на час, во зависност за која работна позиција ќе се одлучите. Во тек сме со зимската пракса за студенти. Побрзајте со аплицирање бидејќи работните места се поплнуваат!

Нашата работа вклучува бесплатни информативни сесии, спроведувања на интервјуа, помагање при организација на смештај како и подготовка на целосната документација која им е потребна на апликантите за добивање привремен престој во Германија.

Ваше е да имате силна воља и желба за едукациска работа , а наше е да ви обезбедиме безбедност и импресии кои ќе ги споделите заедно со нас. Ние постоиме за вас, а вашата младост искористете ја за РАДОСТ.

Посетете не во Скопје на ул. „Рајко Жинзифов“ бр. 30 во Центар или во Штип на улица Кирил и Методи бр. 54, 2000.
Ве очекуваме.

http://els-agencymk.com/