Само најинтелигентните ќе успеат да ги забележат 6-те скриени лица на сликата од букет рози

|

Букетот рози крие 6 скриени лица, можете ли да ги најдете?

Колку лица можете да забележите на овој цвет од оптичка илузија во рок од 15 секунди?

Се верува дека само луѓе со висока интелигенција можат да ги забележат шесте скриени лица на оваа слика од рози за само 15 секунди, пренесува „Јагранјош“.

Оваа винтиџ фотографија покажува скица од неколку рози, познати како „Рози и носеви“.

Пред вас е предизвик да ги забележите скриените лица во купот рози. Дали успеавте?

Ако не можете да ги најдете сите лица скриени на оваа фотографија, погледнете го решението подолу.